Dijital Dönüşümün Hızlandırıcısı: Robotik Süreç Otomasyonu


20 Ağustos 2020'de yapılan "Dijital Dönüşümün Hızlandırıcısı: Robotik Süreç Otomasyonu" başlıklı webinar'ın video kaydında RPA'nın COVID-19 pandemisi döneminde dijital dönüşümü hızlandırma konusundaki faydaları anlatılıyor.

Webinar tanıtımında özetle bahsedildiği gibi, dünyadaki güncel küresel salgının çalışma alışkanlıklarını değiştirdiği, iş yapış biçimlerinin çok hızlı bir biçimde dijitale taşınması gerektiği, ürün ya da hizmetlerini dijital ortamda taşıyabilen şirketlerin krizi çok daha hafif atlatabiliyor.

Dijital uygulamaların hayatımızın bir parçası olduğu bu kriz döneminde alternatif çözümlerin artık dijital üzerinden yürütüleceği varsayımıyla bu dijital dönüşümün ilk adımı olarak otomasyon göze çarpıyor. Hem dijital dönüşümü hem de yatırımların geri dönüşünü hızlandıran yapay zeka destekli yazılımsal robotlarla (RPA), yılın 365 günü 7/24 kesintisiz, hatasız ve hızlı işlem yapmak mümkün.

Robotik Süreç Otomasyonu'nun birbirinden farklı sektörlerde finanstan insan kaynaklarına, bilişim hizmetlerinden tedarik zincirine kadar farklı sektörlerde nasıl kullanıldığı ve ne gibi kazançlar sağladığın bu webinar'da anlatılıyor. İyi seyirler!

 


 

Yeni başlayanlar için RPA hakkında bilgilenme makaleleri

Robotik süreç otomasyonu nedir:
https://robotikofis.blogspot.com/2023/01/robotik-surec-otomasyonu-nedir.html

Akıllı süreç otomasyonu nedir:
https://robotikofis.blogspot.com/2023/01/akll-surec-otomasyonu-nedir.html

Robotik süreç otomasyonunun işletmelere faydaları:
https://robotikofis.blogspot.com/2023/01/robotik-surec-otomasyonunun-isletmelere.html

En İyi 10 RPA Çözümü:
https://robotikofis.blogspot.com/2023/01/tum-zamanlarn-en-iyi-10-rpa-robotik.html

Küçük İşletmelerde Robotik Süreç Otomasyonu için 5 İpucu:
https://robotikofis.blogspot.com/2023/01/kucuk-isletmelerde-robotik-surec.html



 

Yorumlar